Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido (nebo máslová) | 1/2 ks |
telecí maso | 300 g |
rýže Arborio | 350 g |
mražený hrášek | 200 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 300 - 500 ml |
šafrán | 1/2 lžičky |
šalvěj čerstvá | 2 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
malá cibule | 1 ks |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
strouhaný parmezán |
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a těstoviny dáme vařit každé zvlášť do osolené... zobrazit recept
Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...